Konopljini izdelki v akciji – 10% na vse izdelke

Konopljini izdelki v akcijiKonopljini izdelki v akciji v mesecu oktobru!

Konopljini izdelki v akciji kar za -10%. Ker smo letošnjo žetev uspešno poželi in radi bi vas obdarili z odličnim popustom. Konopljini izdelki so sedaj v Sloveniji že zelo dobro poznani in smo prepričani v njeno korist na človekovo zdravje. Vedno več ljudi, vseh populacij se poslužuje konopljinih izdelkov, saj njene koristne učinke sedaj potrjujejo tudi mnogi strokovnjaki na področju medicine. Konoplja je odlična za imunski sistem. Krepi notranje organe, zavira vnetne procese, krepi srce in ožilje, ureja prebavo in je zelo hranljiva za zunanjo uporabo, kožo, nohte in lase.

Konopljini izdelki z naše Kmetije Česenj:

Na naši kmetiji pridelujemo svojo industrijsko konopljo. Iz nje predelujemo več različnih izdelkov, tako da se za vsak okus nekaj najde. Preberite si več podrobnosti o naših domačih konopljinih izdelkih, na spodnjih povezavah.

Hladno stiskano konopljino olje

Konopljin čaj

Konopljina semena

Konopljina mokakonopljino mazilo5

Konopljini proteini

Konopljini otrobi

Konopljino mazilo brez konzervansov

Konopljini piškoti:

medenjaki

masleni 

masleni obliti s čokolado

– brez sladkorja

Konopljini izdelki bodo v akciji od 1. oktobra – 20. oktobra 2017

Za unovčenje 10% popusta na konopljine izdelke v spletni trgovini vnesite kodo kupona : 201722Y
Popusti za všečkanje naše Facebook strani se ne seštevajo. Izdelke pa lahko prevzamete tudi v naši trgovinici v Ljubljani, na Tacenski cesti 139, 1000 Ljubljana. Za vse morebitne informacije smo vedno dosegljivi na naš e-mail: kmetija.cesenj@gmail.com , ali na tel. št. 031 774 055.