Konopljini izdelki za obdarovanje v božičnem času

konopljini-izdelki-za-obdarovanje2
Praznični čas se bliža in mi smo seveda pripravili ljubke darilne paketke, sestavljene iz naših domačih
izdelkov. Konopljini izdelki za obdarovanje bodo ob božičnem času zagotovo razveselili vaše bližnje Darilca so sestavljena iz zeliščnih sirupov, čajev, konopljinega olja ali domačega konopljinega mazila. Konopljini izdelki za obdarovanje so okrašeni s prijetnimi in naravnimi materiali. Zelo so uporabni v tem letnem času, saj lepo skrbijo za našo kožo in nas nahranijo z zdravimi maščobami, ki jih naše telo nujno potrebuje.

Konopljini izdelki za obdarovanje:

Konopljino mazilo: Naše domače konopljino mazilo je izdelano 100% naravno, iz kakovostnega domačega konopljinega olja. Pridelujemo konopljini-izdelki-za-obdarovanjesvojo
industrijsko konopljo, iz katere izdelujemo še kar nekaj različnih izdelkov.  Konopljino mazilo je postalo nepogrešljivo za našo uporabo in zadovoljstvo ostalih, ki ga uporabljajo, je poskrbelo, da bo mazilo vedno na voljo v naši ponudbi. Obogateno je z deviškim kokosovim oljem, čebeljim voskom, karitejevim maslom in maceratom nageljnovih žbic. Mazilo je odlično za različne vrste kožnih težav.

Konopljino olje: Konopljino olje je pridelano na naši Kmetiji Česenj. Konopljino olje vsebuje veliko omega 3 in omega 6 . Te dve kislini v takem razmerju, 1:3 delujejo na telo najbolj ugodno.

Konopljin čaj: Konopljin čaj ročno nabiramo iz konoplje, pridelane na naši Kmetiji Česenj. Čaj nabiramo na začetku cvetenja, mlade cvetove in liste konoplje. Posušimo jih naravno, v senčnem, zračnem prostoru pod 40 ˙Celzij. Konoplja je pridelana popolnoma brez umetnih škropiv.

Konopljini proteini: Proteinski prah zelo cenijo športniki ob fizičnih naporih. Pomagajo regenerirati telo,konopljini-izdelki-za-obdarovanje3 primerni pa niso le za športnike, saj so odličen prehramben dodatek naprimer tudi za vegane, ali osebo, ki mora zaužiti več beljakovin.

Zeliščni sirupi:

  • melisin sirup
  • bezgov sirup
  • rožmarinov
  • regratov