Konopljini piškoti

DSC02775Konopljini piškoti so odlična popestritev vaših sladkih razvad. Pripravili smo več okusnih receptov, za ljubitelje čokolade in za tiste, ki ne uživajo sladkorja. So brez kakršnih koli umetnih konzervansov, prav taki kot bi jih spekli pri vas doma, za vaše otroke in družino.

Konopljini piškoti vsebujejo konopljino moko, ki je odlična za našo prebavo, saj ima veliko količino vlaknin. Zato, ji moramo pri peki obvezno dodati osnovno moko (pirino, pšenično…), da se testo dobro sprime skupaj. Naši konopljini piškoti so ročno izdelani, narejeni pa so iz samih domačih sestavin. V piškotih uporabljamo naše doma pridelane moke, ki jih meljemo sproti in domača jajca. Tako da nudimo najbolj sveže piškotke, za katere je še tisto jutro kokoška znesla jajce.

Vsekakor, so domači boljša izbira od industrijsko izdelanih slaščic. Te vsebujejo ogromno sladkorjev, škodljivih emulgatorjev in konzeransov. Teh se raje izogibajte. Zato, posegajte raje po domačih slaščicah ali pa si jih specite kar sami. Pojdite do bližnjega kmeta po svežo moko in jajca, pa vam recept ne more spodleteti:)

V naši ponudbi:

Konopljini masleni piškoti

Konopljini masleni piškoti s čokolado

Konopljini masleni piškoti brez sladkorja

Konopljini medenjaki

1 thought on “Konopljini piškoti

  1. […] sem te hrustljave konopljine piškote prvič poiskusil od Kmetije Česenj, so me popolnoma prevzeli in skoraj ne mine teden, da jih ne bi užival ob čaju ali kavi. […]

Vaše mnenje