Konopljino mazilo za darilo

Podarite konopljino mazilo za darilo, neverjetna Decembrska akcija !konopljino mazilo za darilo

Plačaš pet dobiš sedem (prihranite 43e) ali

Plačaš tri dobiš štiri (prihranite 21,5e)

Konopljino mazilo lahko naročite tukaj

Konopljino mazilo za darilo ob praznikih, odlična ideja!

Mazilo iz konoplje je ob praznikih lahko odlična ideja za darilo. Nahrani našo kožo, ki dodano nego zagotovo potrebuje, ob hladnem zimskem vremenu. Sedaj imate odlično priložnost, da razveselite svoje bližnje, ali vaše poslovne partnerje, s hranljivim konopljinim mazilom iz Kmetije Česenj. Vsako mazilo vam še prikupno praznično zavijemo!

Domače konopljino mazilo

s Kmetije Česenj

Pridelujemo svojo industrijsko konopljo, iz katere izdelujemo kar nekaj različnih izdelkov. V konopljinem mazilu je dvajset procentov našega domačega konopljinega olja in še štiri druge popolnoma naravne sestavine. Vsebuje omega 3 in omega 6. Obogateno je z deviškim kokosovim oljem, karitejevim maslom, čebeljim voskom in maceratom iz nageljnovih žbic. Konopljino mazilo je primerno za različne kožne težave, zaradi česar je zelo vsestransko uporabno. Odlično nahrani zelo suho kožo in jo spet naredi prožno. Pomaga pri izboljšanju luskavice in dermatitisa. Kožo hidrira, ter jo zaščiti pred izgubo vlage. S konopljinim mazilom lahko negujete tudi obraz ali ustnice. Preventivno lahko preprečimo tudi nastanek herpesa. Vsebuje macerat nageljnovih žbic, kot rezultat mazilo učinkuje antibakterijsko.

DECEMBRSKA AKCIJA KONOPLJINO MAZILO ZA DARILO traja do konca 31.12.2017. Pri tej akciji se upošteva redna cena enega mazila, ki je trenutno tudi v akciji – 5%. V spletni trgovini označite nakup 3x ali 5x konopljino mazilo in odgovorili vam bomo na vaš e-mail. Izkoristite to neverjetno priložnost!

Več o konopljinem mazilu si lahko preberete TUKAJ.