Konopljini izdelki in praznična akcija!

Konopljini izdelki in praznična akcija za obdarovanje! Pripravili smo ljubke darilne paketke, sestavljene iz naših domačih izdelkov.

konopljini-izdelki-in praznična akcijaKonopljini izdelki in praznična akcija v božičnem času, bo zagotovo razveselila vaše bližnje. Konopljini izdelki so odličen vir omega 3 in omega 6 maščobnih kislin zaradi česa so pravi vir zdravja. Vsebujejo tudi veliko beljakovin , ki vas bodo oskrbele z energijo v zimskem času. Darilca so sestavljena iz zeliščnih sirupov, čajev, konopljinega olja, konopljinih proteinov , piškotov in domačega konopljinega mazila. Konopljini izdelki za obdarovanje so okrašeni s prijetnimi in naravnimi materiali.

Konopljini izdelki in praznična akcija v decembru !

Mazilo:

Naše domače konopljino mazilo je izdelano 100% naravno, iz kakovostnega domačega konopljinega olja. Pridelujemo svojo
industrijsko konopljo, iz katere izdelujemo kar nekaj različnih izdelkov. Konopljino mazilo je postalo nepogrešljivo za našo uporabo. Zadovoljstvo ostalih, ki ga uporabljajo, je poskrbelo, da bo mazilo vedno na voljo v naši ponudbi. Obogateno je z deviškim kokosovim oljem, čebeljim voskom, karitejevim maslom in maceratom nageljnovih žbic. Mazilo je odlično za različne vrste kožnih težav.

Olje: 

Konopljino olje je pridelano na naši Kmetiji Česenj.  Konopljino olje vsebuje veliko omega 3 in omega 6 . Te dve kislini v takem razmerju, 1 proti 3, delujejo na telo najbolj ugodno.

Čaj:

konopljini-izdelki-in praznična akcijaKonopljin čaj ročno nabiramo iz konoplje, pridelane na naši Kmetiji Česenj. Čaj nabiramo na začetku cvetenja. Mlade cvetove in liste konoplje. Nabiramo pa tudi zrel čaj, ki vsebuje več CBD in THC.  Posušimo jih naravno, v senčnem, zračnem prostoru pod 40 stopinj celzij. Konoplja je pridelana popolnoma brez umetnih škropiv.

Proteini:

Proteinski prah zelo cenijo športniki ob fizičnih naporih. Pomagajo regenerirati telo. Primerni pa niso le za športnike, saj so odličen prehramben dodatek naprimer tudi za vegane, ali osebo, ki mora zaužiti več beljakovin.

Semena:

Konopljina semena so odličen prehranski dodatek, saj vsebuje veliko omega 3 in omega 6, beljakovin in vlaknin. Konopljina semena bodo uspešno pospešila prebavo. Oskrbela vas bodo z esencialnimi maščobami in beljakovinami za energijo in regeneracijo. Vlaknine uspešno izločajo zaužit škodljiv holesterol.

Piškoti:

Konopljini piškoti vsebujejo veliko vlaknin, kar ugodno deluje na vašo prebavo. Piškoti vsebujejo rjavi sladkor, ter kokosovo maščobo. So prav zdrava različica sladkarij in še vedno zelo okusni

Konopljini izdelki in praznična akcija vam prinese do 15 % popusta! Akcija velja do 31.12.2017. Vabljeni v našo domačo trgovinico v Ljubljani ali v našo spletno trgovino na spodnji povezavi: https://www.kmetija-cesenj.com/